Na 19. kolo Extraligy zve dukelský kanonýr Milan Kotrč

Poslední čtyři kola zbývá dohrát do konce základní části házenkářské Extraligy. Pražskou Duklu čeká o víkendu odveta Challenge Cupu, a tak utkání 19. kola extraligy proti mistrovské Plzni předehraje už dnes, v hale na pražské Ruzyni. Dlouhodobě zraněný kanonýr Milan Kotrč svůj tým z palubovky ještě nepodpoří, držet palce však bude spolu s fanoušky, které touto pozvánkou zve do všech házenkářských hal. 

 

 

18.2. 18:00 hodin Dukla Praha vs. M.A.T. Plzeň

 

Pro mě je tento zápas jasným šlágrem kola, protože se setkávají první a druhý tým Extraligy. Zápas to bude určitě vyrovnaný a diváci se mají na co těšit. Proto doufám, že se jich na pražskou Ruzyň dostaví co nejvíce. V  zápase čekám hodně branek, jelikož oba soupeři hrají velice rychlou hru. Samozřejmě pokud to dovolí brankáři, kteří patří k  těm nejlepším v  naší extralize a jsou tahouny svých týmů.

 

20.2. 18:45 hodin Sokol Přerov vs. Gumárny Zubří

 

Přerov hraje sice doma, ale doposud nedokázal bodovat, a to ani na domácí palubovce. Proto s  tím nepočítám ani v  tomto kole, kdy hostí velmi silné Zubří, které letos pomýšlí na ty nejvyšší pozice. Zubří má obrovskou sílu v  podobě Tomáše Řezníčka,  který dal v  minulém kole krásných 13 branek. A také proto věřím ve výhru Zubří.

 

21.2. 16:00 hodin Cement Hranice vs. A.S.A. Lovosice

 

Sám jsem moc zvědav na tento zápas , i proto by si každý fanoušek neměl nechat tento souboj ujít. I když Hranice sužují zranění nebo nemoc, jsou na domácí palubovce velmi silné a je těžké u nich bodovat. Lovosice si ale po domácí výhře nad Zubřím a venkovní výhře v  Litovli budou určitě věřit a chtít zabojovat o body. Nepočítám, že v  zápase padne moc branek, ale bude to opravdový souboj o každou z  nich a zároveň o každý míč.

 

 

21.2. 17:00 hodin KP Brno vs. Baník OKD Karviná

 

Brno zůstává na domácí palubovce stále neporažené a po prohře v  Jičíně bude chtít odčinit tuto porážku právě před domácím publikem. Karviné jde o všechno, protože stále stojí na hraně o play-off a musí co nejvíce bodovat. Brno je pro mě favoritem a věřím, že zvítězí. Proti budou určitě Radim Chudoba a Lubomír Veřmiřovský, kteří  patří k  TOP střelcům celé ligy.

 

22.2. 16:00 hodin HC Zlín vs. Ronal Jičín

 

Zlín, po té co prohrál na Dukle a doma s  Plzní, ztratil možnost dostat se do play-off. Zato Jičín pořád o tuto možnost bojuje, a proto bude chtít určitě vzít Zlínu všechny body. Podle mého soudu to bude vyrovnaný zápas a Zlín nenechá Jičínu nic zadarmo.

 

22.2. 17:00 hodin SKP Frýdek-Místek vs. Tatran Litovel

 

Úkol pro Litovel bude znít jasně ,a to uhlídat Vojtu Petrovského, který patří k  největším osobnostem soutěže. Frýdek je ale doma velice silný a Litovel to nebude mít jednoduché. V  tomto zápase si Frýdek pohlídá domácí prostředí a bude tak dál bojovat o své místo v  play-off.

 

Milan Kotrč

 

Pokud nebudete přímo v házenkářských halách, můžete zápasy sledovat prostřednictvím www.TVcom.cz nebo www.onlajny.cz.

 

VŠEM TÝMŮM PŘEJEME HODNĚ ŠTĚSTÍ BEZ ZBYTEČNÝCH ZRANĚNÍ!!!

 

 

Foto : Ladislav Adámek /fb Dukla Praha

Tabulka : chf.cz

 

Mužské soutěže

Letní dril skončil! Je libo extraliga?

Dny a týdny těžké dřiny v podobě letní přípravy jsou již minulostí. Naše nejvyšší mužská soutěž otevírá své brány již tento víkend. Největší...

Litovel slaví návrat do Extraligy

Vítěz druhé nejvyšší soutěže Tatran Litovel využil možnost postupu a od nové sezony 2018/2019 se po roce znovu stane jedním z týmů mužské Extraligy....

SEMIFINÁLE JE TADY!

Semifinále je tady! Čeká nás správná házenkářská řežba?! Po čtvrtfinálové sérii, která nepřinesla nijak velká překvapení, je před branami...