Na 19. kolo Extraligy zve dukelský kanonýr Milan Kotrč

Poslední čtyři kola zbývá dohrát do konce základní části házenkářské Extraligy. Pražskou Duklu čeká o víkendu odveta Challenge Cupu, a tak utkání 19. kola extraligy proti mistrovské Plzni předehraje už dnes, v hale na pražské Ruzyni. Dlouhodobě zraněný kanonýr Milan Kotrč svůj tým z palubovky ještě nepodpoří, držet palce však bude spolu s fanoušky, které touto pozvánkou zve do všech házenkářských hal. 

 

 

18.2. 18:00 hodin Dukla Praha vs. M.A.T. Plzeň

 

Pro mě je tento zápas jasným šlágrem kola, protože se setkávají první a druhý tým Extraligy. Zápas to bude určitě vyrovnaný a diváci se mají na co těšit. Proto doufám, že se jich na pražskou Ruzyň dostaví co nejvíce. V  zápase čekám hodně branek, jelikož oba soupeři hrají velice rychlou hru. Samozřejmě pokud to dovolí brankáři, kteří patří k  těm nejlepším v  naší extralize a jsou tahouny svých týmů.

 

20.2. 18:45 hodin Sokol Přerov vs. Gumárny Zubří

 

Přerov hraje sice doma, ale doposud nedokázal bodovat, a to ani na domácí palubovce. Proto s  tím nepočítám ani v  tomto kole, kdy hostí velmi silné Zubří, které letos pomýšlí na ty nejvyšší pozice. Zubří má obrovskou sílu v  podobě Tomáše Řezníčka,  který dal v  minulém kole krásných 13 branek. A také proto věřím ve výhru Zubří.

 

21.2. 16:00 hodin Cement Hranice vs. A.S.A. Lovosice

 

Sám jsem moc zvědav na tento zápas , i proto by si každý fanoušek neměl nechat tento souboj ujít. I když Hranice sužují zranění nebo nemoc, jsou na domácí palubovce velmi silné a je těžké u nich bodovat. Lovosice si ale po domácí výhře nad Zubřím a venkovní výhře v  Litovli budou určitě věřit a chtít zabojovat o body. Nepočítám, že v  zápase padne moc branek, ale bude to opravdový souboj o každou z  nich a zároveň o každý míč.

 

 

21.2. 17:00 hodin KP Brno vs. Baník OKD Karviná

 

Brno zůstává na domácí palubovce stále neporažené a po prohře v  Jičíně bude chtít odčinit tuto porážku právě před domácím publikem. Karviné jde o všechno, protože stále stojí na hraně o play-off a musí co nejvíce bodovat. Brno je pro mě favoritem a věřím, že zvítězí. Proti budou určitě Radim Chudoba a Lubomír Veřmiřovský, kteří  patří k  TOP střelcům celé ligy.

 

22.2. 16:00 hodin HC Zlín vs. Ronal Jičín

 

Zlín, po té co prohrál na Dukle a doma s  Plzní, ztratil možnost dostat se do play-off. Zato Jičín pořád o tuto možnost bojuje, a proto bude chtít určitě vzít Zlínu všechny body. Podle mého soudu to bude vyrovnaný zápas a Zlín nenechá Jičínu nic zadarmo.

 

22.2. 17:00 hodin SKP Frýdek-Místek vs. Tatran Litovel

 

Úkol pro Litovel bude znít jasně ,a to uhlídat Vojtu Petrovského, který patří k  největším osobnostem soutěže. Frýdek je ale doma velice silný a Litovel to nebude mít jednoduché. V  tomto zápase si Frýdek pohlídá domácí prostředí a bude tak dál bojovat o své místo v  play-off.

 

Milan Kotrč

 

Pokud nebudete přímo v házenkářských halách, můžete zápasy sledovat prostřednictvím www.TVcom.cz nebo www.onlajny.cz.

 

VŠEM TÝMŮM PŘEJEME HODNĚ ŠTĚSTÍ BEZ ZBYTEČNÝCH ZRANĚNÍ!!!

 

 

Foto : Ladislav Adámek /fb Dukla Praha

Tabulka : chf.cz

 

Mužské soutěže