Zapojte se do ankety k Utkání hvězd prvních lig

Po roční pauze se znovu vrací společensko-sportovní exhibiční akce "Utkání hvězd prvních lig", kterou jako v prvním ročníku pořádá Handball Events, tedy realizační tým nadšených házenkářů.  
 
 
Den plný prvoligové házené okoření bohatý doprovodný program, který vyvrcholí slavnostním večerem ve žďárském hotelu Jehla. Záměrem celé této akce je příjemné setkání v přátelském kruhu házenkářské rodiny.  Akce proběhne 19. prosince 2015 v Novém Veselí. 
 
 
„Fanoušci házené si opět mohou přijít na své a prožít sportovní a společenský den s házenkářskou rodinou. Těšíme se a doufáme, že si tento ročník společně užijeme tak jako ten první. Věříme, že se v Novém Veselí sejdeme ještě v hojnějším počtu a vytvoříme vynikající atmosféru,“ nastiňuje průběh nadcházející akce člen realizačního týmu Štěpán Vladyka. 
 
 
Sestavy jednotlivých týmů se budou skládat z nejlepších hráček a hráčů, které nominují jednotlivé prvoligové kluby. Konečnou sestavu týmů vyberou trenéři, kteří vzejdou z fanouškovského hlasování, které najdete v sekci "ANKETA" na webových stránkách chf.cz. 
 
Hlasování začíná 7. října a končí ve středu 21. října 2015. 
 
Utkání hvězd 1. lig - komu dáš svůj hlas? 
 
Západ - muži
Miroslav Vávra (Strakonice)
Ondřej Horyna (Jičín "B")  
Michal Picha (Dvůr Králové nad Labem)
 
Východ - muži
David Kalous (Ostrava)
Marek Michalisko (Nové Veselí)
Richard Buček (Přerov)
 
Západ - ženy
Vršovice - Jan Salač
Havlíčkův Brod - David Kučera
 
Východ - ženy
Poruba - Pavel Rekšák 
 
Autor: HNB