V ŽERAVICÍCH SLAVNOSTNĚ OTEVŘELI NOVOU HÁZENKÁŘSKOU HALU, NECHYBĚLI ANI RODIČE REPREZENTANTA STANDY KAŠPÁRKA

Pátek 25. září 2020 bude velkým písmem zapsán v házenkářské kronice klubu v Žeravicích. V malé obci kousek od Přerova, čítající něco přes 500 obyvatel, byla v tento den slavnostně otevřená sportovní hala. Hala ryze házenkářská, na rozdíl od té staré, stojící jen o pár metrů vedle, zcela splňující regule a parametry pro všechny soutěže České republiky. 

... více zde. 

Novinky

Nový ročník MOL Ligy je tady! Jak se změnily týmy?

Patnácti týdenní házenkářská „dovolená“ končí. Týmy sice tak dlouho volno neměly – hráčky nabíraly fyzičku i herní praxi. Jednoduše: Připravovaly se na nadcházející ročník MOL Ligy 2019/2020. První kolo se odehraje již poslední srpnový víkend. ... více zde. 

PŘEDSTAVUJEME REGIONÁLNÍ HÁZENKÁŘSKÉ CENTRUM ZUBŘÍ

Už v období české házené se v oddílu HC Zubří příkladně pracovalo s mládeží. Dokladem toho je fakt, že kádr pozdějšího ligového celku tvořili hráči, kteří v roce 1956 získali pro Zubří hrdý titul přeborníka ČSR staršího dorostu. Po přechodu k mezinárodní házené se s žáky a dorostem začalo pracovat...

PŘEDSTAVUJEME RHC KARVINÁ

Historie karvinského klubu se datuje k roku 1955, kdy byl založen a záhy se dostal mezi českou házenkářskou špičku. Od roku 1990 se Karviná stala celkem 11x mistrem České republiky a několik sezón strávili karvinští hráči v Lize mistrů. Z Karviné se také mnoho házenkářů dostalo do reprezentace,...

Představujeme RHC HK FCC Město Lovosice

Dalším házenkářským centrem, které vám na webu HNB představujeme je RHC HK FCC Město Lovosice, to jako šéftrenérka vede Andrea Řezníčková, která vám v rozhovoru níže aktivity a úspěchy spojené s RHC Lovosice představí. ... více zde. 

PŘEDSTAVUJEME RHC OLOMOUCKÉHO KRAJE

Dalšími kluby, kde skvěle pracují ve společném Regionálním házenkářském centru Olomouckého kraje jsou Házená Velká Bystřice a DHC Zora Olomouc. Společné Regionální házenkářské centrum slouží k podpoře a rozvoji mládežnických kategorií chlapců i dívek Olomouckého kraje. ... více zde.