Společně správnou cestou. Akce nadačního fondu Gabči Koukalové - mentální koučink a téma výživy

Dovolujeme si Vás pozvat na unikátní přednášku konanou dne 17.4.2019 v Brně. Na akci vystoupí uznávaní odborníci, pan Marian Jelínek na téma mentálního koučinku a pan Pavel Suchánek na téma výživy, a to nejen ve sportu. Akce je součástí nového projektu, jehož hlavní organizátorkou je Gabriela Koukalová, která zároveň prostřednictvím svého nadačního Fondu Gábi vše financuje. Gabriela bude samozřejmě na akci také přítomna.

Hlavním cílem přednášky je ukázat nejen trenérům, ale i mladým sportovcům a jejich rodičům, co znamená dostat se na sportovní vrchol, jaké to je zažívat pocity z vítězství a zároveň, jak je důležitá pro optimální vývoj mladého sportovce psychická stránka a správná výživa. To vše zazní z úst těch nejpovolanějších. 

Vzhledem k omezené kapacitě prostor brněnského SONO CENTRA, kde se akce koná, Vás v případě zájmu prosíme o registraci na mailovou adresu info@sportclient.cz. V mailu uveďte jméno hráče, klub, věk a počet doprovodných osob. Jsme přesvědčeni, že bude akce pro všechny přínosná, a to nejen pro sportovní kariéru mladých sportovců.

 

SPOLEČNĚ SPRÁVNOU CESTOU

17.4.2019 v 17:00 h

SONO centrum, Veveří 113, 616 Brno

Registrace na info@sportclient.cz

Vstupné: 0 Kč