RHC Olomouc - Minižactvo

První sérii otevřených tréninkových jednotek Regionálního házenkářského centra pro Olomoucko zakončily trenérky Mgr. Michaela Fabíková, Mgr. Lucie Fabíková a reprezentační křídlo ČR Mgr. Kristýna Salčáková tréninkem pro minižákovskou kategorii. 

Na přelomu dubna a května se v hale DHK Zory Olomouc sešlo celkem 34 malých házenkářů a házenkářek. Aby každému žáčkovi a žákyni byla věnována dostatečná pozornost, byly děti rozděleny do dvou dnů. V každém dopoledni mladé naděje rozvíjely své všeobecné pohybové schopnosti a v druhé půli se již zaměřily na dovednosti specifické pro házenou. Trenérky stejně jako po otevřených trénincích pro kategorie žákovské a dorostenecké mohly být i tentokrát velmi spokojeny jak s vysokou účastí, tak s nadšením samotných dětí. Na těch byla vidět velká snaha a píle a následně i výrazné pokroky. 

Regionální házenkářské centrum nyní pro děti připravuje dětské odpoledne plné pohybu a zábavy a to hned dvakrát – poprvé 13.6.2015 od 13. hodin na hale DHK Zory Olomouc a 14.6.2015 ve stejný čas Na Letné ve Velké Bystřici.

 

Pro HNB Martina Salčáková