Představujeme Prague Open výběry

Pouhý měsíc zbývá do startu prvního ročníku mezinárodního turnaje Prague Open Beach Handball, který se odehraje začátkem prázdnin na břehu Vltavy, přesněji řečeno na pražském  Hořejším nábřeží.

 

Česká házená reprezentační  beachhandballová družstva nemá a tak se organizátoři turnaje shodli na faktu, že proti přihlášeným světovým reprezentačním výběrům, které se v Praze budou připravovat na nadcházející světový šampionát,  postaví české Prague open výběry mužů a žen. 

Sestavit tyto týmy nebylo vůbec jednoduché. Oslovit  české reprezentanty a oloupit je o krátký čas volna mezi sezónami se nezdálo organizátorům úplně férové,  a tak trenéři zalovili ve vodách českých ligových soutěží.  Nutno však říci, že v ženské složce se hned tři reprezentantky  najdou. O to větší  obdiv a poděkování Veronice Malé, Heleně Ryšánkové a Martině Weisenbilderové patří. 

Poděkovat však musíme všem hráčkám a hráčům, ale i celému realizačnímu týmu Prague open výběrů za fakt, že se na této akci chtějí podílet. 

Neodmyslitelnou součástí  plážové házené je  hudební produkce, která všechny zápasy provází. Také toto organizátoři nepodcenili, fanoušci a návštěvníci turnaje se mohou těšit na vystoupení několika známých českých interpretů. 

Veškerý výtěžek z doprovodných akcí půjde na pomoc onkologicky nemocných dětí!!!

Více poodkryjeme na facebookovém profilu Prague Open Beach Handball.

 

PŘEDSTAVUJEME PRAGUE OPEN VÝBĚRY ŽEN, MUŽŮ A REALIZAČNÍ TÝM TURNAJE: 

 

Nominace žen: Kudláčková Petra, Roháčková Lenka -  Pokorná Tereza, Malá Veronika, Ryšánková Helena, Ketnerová Petra, Svobodová Magdalena, Weisenbilderová Martina, Kotalíková Adéla. 

Nominace mužů:  Jakub Lefan  - Martin Vyjídák, Rudolf Kafka, David Poloz, Jakub Strýc, Dieudonné Mubenzem, Filip Březina, Michal Vacula. 

 

Realizační tým: 

Petra Vítková - trenérka žen

Dušan Poloz  - trenér mužů 

Pavel Farář - asistent obou výběrů

Kateřina Nedomlelová - fyzioterapeutka

 

Zdroj: HNB