Mým cílem je udělat z Kontrolní komise fungující orgán, říká kandidát Robert Filip

Vážení delegáti, sportovci a fanoušci házené.

Jelikož mi záleží na stavu české házené a stejně jako vám, ani mně se nelíbí, jak je dnešní házenkářské hnutí rozdělené. Rozhodl jsem se proto kandidovat do Kontrolní komise ČSH a pomoci tak k opětovnému sjednocení.

Mým cílem je udělat z Kontrolní komise fungující orgán, u kterého budeme mít jistotu, že pečlivě dohlíží nejen na řádné hospodaření svazu, ale i na řádné vedení záležitostí ČSH.  Věřím, že tímto se nám podaří vytvořit všeobecnou důvěru ve svaz, jenž hnutí sjednotí, ať už bude prezidentem či členem exekutivy kdokoliv.

Něco málo o mně: Jmenuji se Robert Filip a házené se věnuji značnou část svého života. Jako hráč jsem prošel téměř všemi úrovněmi, kterými to v Česku lze. Od menšího klubu TJ Kobylisy, přes mládežnické reprezentace a tehdejší SCM Dukly, až po extraligový tým. Nyní hraji házenou rekreačně v 2. lize za TJ Sparta Kutná hora.

Co se týče mého profesního života, vždy jsem se pohyboval v oblasti sportu, a proto mám značný přehled v mnoha jeho sférách včetně financí. Aktuálně jsem zaměstnancem TJ Kobylisy, kde se, mimo jiné, ve svém volném čase snažím o restart tamního oddílu házené. Během mého studia - oboru -Management tělesné výchovy a sportu na UK FTVS - jsem nejen doplnil své praktické znalosti v oblasti sportu, ale také jsem strávil semestr v Portugalsku, kde jsem sbíral zkušenosti u Portského univerzitního oddílu. 

Závěrem bych na Vás chtěl apelovat,  abyste využili své možnosti a zvolili pět zástupců do kontrolní komise, ať už si vyberete kteréhokoliv z kandidátů. Dle mého názoru, stále platí pravidlo „Víc očí víc vidí“ a při kontrole to platí dvojnásob.

Přeji všem šťastnou ruku při sobotní volbě a děkuji vám za důvěru.
 

Robert Filip (TJ Kobylisy)