Michael Bezděk - kandidát na člena Exekutivy ČSH

Vážená házenkářská komunito,
 
Jmenuji se Michael Bezděk a pro nadcházející období jsem se rozhodl kandidovat do exekutivy ČSH.
 
 
Svojí kandidaturou, a případným zapojením do fungování exekutivy ČSH, chci pomoci ke změnám, které se musí udát, abychom jako svaz zásadně zlepšili fungování společenství, ale především vrátili házenou tam, kam v ČR rozhodně patří.
 
Ze své dlouholeté praxe v oblasti standardizace procesů a krizového řízení doma i v zahraničí vidím, že právě nyní je správný čas změnu fungování svazu začít a nebojím se stanovit si, obhájit a realizovat náročné cíle a výzvy. Jako člověk pocházející z menšího klubu na Vysočině jsem přesvědčen, že naše házenkářská organizace potřebuje nový impuls k tomu, abychom se opět stali jednotnou a soudržnou komunitou.
 
Na závěr mi prosím ještě dovolte zmínit, že kandiduji sám za sebe a nejsem členem žádné kandidující skupiny. Mým cílem je najít a oslovit co nejvíce lidí, kteří mají podobný názor na současný stav a s mými cíli souzní. S tímto oslovuji Váš všechny, především spolukandidáty, pojďme se spojit a táhněme za jeden provaz k dobru házenkářské komunity.
 
Více o mě, o mé kandidatuře a především o cílech a vizích můžete najít na webu hazena.bezda.cz, nebo v prezentaci zde, kterou Vám také na vyžádání mohu zaslat elektronicky. Neváhejte mne tedy kdykoli kontaktovat ať už emailem (michael@bezda.cz) nebo na webových stránkách.
 
Děkuji a těším se na spolupráci
 
Michael Bezděk
 
Email: michael@bezda.cz