Den s Duklou Praha ...

Den s Duklou je už skoro za dveřmi, přípravy vrcholí, pořadatelé jsou natěšení a sportovní ředitel Daniel Čurda Vám přiblíží na co se můžete v sobotu 19.9. 2015 těšit. 
 
 
Máme pro Vás několik důležitých informací a také rámcový program toho, co vše na Vás v našem házenkářském areálu čeká.
Vstupní brány do areálu se otevřou v 9:30 hodin. Od 10:00 hodin pak bude probíhat slavnostní zahájení našeho svátečního "DNE S DUKLOU", na který Vás všechny srdečně zvu. 
 
V případě dobrého počasí bude vše probíhat jak v hale, tak ve venkovních prostorách, proto prosíme všechny, aby si vzali věci a boty na ven i do haly, k dispozici bude průchozí převlékací šatna.
 
 
Co pro Vás máme připravené? 
- zábavné hry, skákací hrad
- možnost vyzkoušet si házenou na vlastní kůži
- při pěkném počasí využití beach areálu
- na venkovním hřišti bude probíhat soutěž v hodu do dálky
- k dispozici pro všechny bude profesionální fotograf
 
Dále se můžete těšit na zápasy dorostu a A týmu. Občerstvení a SPECIÁLNÍ SOUTĚŽ „MLSNÝ PAVEL". V areálu bude možnost zakoupit si občerstvení a i my Vám připravíme nějaké dobroty.
 
 
A TEĎ POZOR!!!  Kdokoliv se může zapojit do soutěže nazvané „MLSNÝ PAVEL“! Co udělat pro to, abych se zapojil do soutěže? Stačí přinést vlastní kulinářský výtvor od sladkého až po slané, dát je na ochutnání a speciální porota v čele s Pavlem Pauzou vybere nejchutnější výtvory.
 
Nejlepší kuchtíci se mohou těšit na skvělé ceny spojené s volnými vstupy na utkání Dukly v Challenge Cupu!!!
 
Všechny naše týmy budou mít připravené kasičky, do kterých můžete přispět, a uvidíme, která kategorie se těší největší oblibě. :-) 
 
Tohle vše a ještě mnohem víc máme pro Vás připraveného, ale nechceme prozradit vše, věřím, že se budeme všichni společně skvěle bavit a také si pořádně zafandíme při ligových zápasech. Zkrátka si celý den užijeme na maximum!!! :-)
 
 
Předběžný program:
 
10:00 – 11:00 možnost vyzkoušet si házenou na vlastní kůži ve velké hale
10:00 – 16:00 zábavné hry a soutěže v malé tělocvičně o ceny
10:00 – 15:00 skákací hrad
10:00 – 16:00 fotograf
11:00 – 13:00 beach hřiště
11:00 – 15:00 venkovní areál hod do dálky
10:00 – ??:?? kulinářská soutěž MLSNÝ PAVEL
10:00 – 16:00 soutěž Kasičky o nejoblíbenější tým
10:00 - ???? představování našich partnerů
 
Od 12:00 a 14:00 můžete sledovat zápasy nejvyšší ligy obou týmů dorostenců HC Dukla Praha. Oba tyto týmy se utkají s celky Nového Veselí.
 
 
V 16:30 proběhne vyvrcholení celého dne utkáním A týmu, který nastoupí proti nováčkovi extraligy z Kopřivnice. Během těchto zápasů bude odměněna naše úspěšná mládež za výkony v loňské sezóně.
 
!!! VSTUP PRO VŠECHNY ZDARMA !!!