ARAMARK s.r.o. PARTNEREM PRAGUE OPEN BEACH HANDBALL

Společnost Aramark je jedna z největších a nejdynamičtějších společností v ČR poskytující stravovací služby. V ČR působí od roku 1992. V dnešní době provozuje více než 100 restaurací po celé republice. Kromě společného, nemocničního, vojenského a firemního stravování (business centra) zajišťuje také catering na významných sportovních a společenských akcích.
 

Společnost Aramark poskytuje široké spektrum moderních gastronomických služeb pro firemní stravování, sportovní a významné společenské akce. Právě v oblasti firemního stravování si drží vysoké standardy. Strategie firmy stojí na komplexní nabídce moderních trendů nejen v přípravě a výběru surovin, ale i v odborné přípravě svých zaměstnanců, jimž věnují nejvyšší péči.  Motem společnosti je, "Učíme se od nejlepších!" Proto také zaměstnanci Aramarku získávají zkušenosti i v tak věhlasné kuchařské škole, jako je například londýnská Le Gordon  Bleu.

Úspěchy společnosti byly formovány dlouhou historií a tradicí. V současné době Aramark působí ve 21 zemích po celém světě. Právě díky široké působnosti a firemní kultuře není společnosti zatěžko vstřebat jakékoliv specifikum regionální kuchyně. Také proto, dokáží i v té nejvzdálenější zemi naservírovat pestrou paletu chutí globální i místní kuchyně.

Je zbytečné říkat, že dnešním trendem v gastronomii je hlavně zdravá, lehká a vyvážená strava z čerstvých surovin. K tomuto úkolu společnost Aramark přizvala erudované odborníky Tomáše Stehlíka a Ing. PetraHavlíčka, kteří pomohli především s přípravou receptů v rámci konceptu Vitalfood, specializovaných mimo jiné na starofrancouzskou a asijskou kuchyni. Petr Havlík, specialista na výživu a zdravý životní styl říká, " VitalFood je dobrý začátek pro Vaši celkovou změnu životního stylu. Vyzkoušejte naše zdravé svačiny Vitalsnack a přesvědčíte se sami."

 

Cílem společnosti není pouze firemní stravování zaměstnanců předních průmyslových podniků po celé ČR, jako jsou například TPCA Kolín, Panasonic Plzeň, Meopta Přerov, Siemens, AGC, BOSCH Motor nebo Viscofan. V České republice v oblasti speciálního stravování Aramark obsluhuje nyní již 20 lékařských zařízení a škol, kde má téměř 200 zaměstnanců včetně 20 odborně školených nutričních terapeutů. Stravuje více jak 1 600 lékařských a nelékařských zaměstnanců nemocnic, klinik, hospiců či léčeben. Denně dodává více než 13 500 připravených jídel 3 200 pacientům po celé zemi. Zajímáme se o stravovací plán každého společností stravovaného pacienta. Umí se přizpůsobit nadnárodní stravě, včetně jídel košer či halal a je také největším poskytovatelem stravovacích služeb pro Armádu České republiky.

V průběhu roku ctíme roční období a snažíme se naše recepty doplňovat o sezónní ingredience od regionálních otestovaných dodavatelů. Stále sice platí známé rčení "nežijeme proto, abychom jedli“, ovšem s námi jíte, abyste život prožili," dodává specialista na výživu společnosti Aramar Ing. Petr Havlíček. 

Oficiální webové stránky společnosti Amamar s.r.o. najdete ZDE. 

 

Zdroj: HNB