6.kolo MOL Ligy začíná již středeční předehrávkou!

Kvůli účasti Mostu v poháru EHF začíná 6. kolo MOL Ligy předehrávkou již ve středu! Poté nás čeká zápas v pátek a zbytek se odehraje klasicky v sobotu.

středa 11. října v 18:00 hod.: HK Hodonín - DHK Baník Most
Středeční předehrávka kola je na programu v Hodoníně. Nováček soutěže, který v minulém kole  zvítězil a připsal si tak první body do tabulky, hostí házenkářky z Mostu. Pro domácí to bude velmi těžký zápas, v kterém jistě budou chtít Baník něčím zaskočit. Úřadující české mistryně si jedou do Hodonína pro dva body a také si tam vyzkoušet taktiku a hru, kterou budou chtít praktikovat v poháru EHF, který je čeká v sobotu 14.10. v Holandsku proti týmu Morrenhof Jansen Dalfsen.

pátek 13. října v 18:00 hod.: Veselí nad Moravou - Zora Olomouc
V pátek nás čeká zápas dvou týmů, které na úvod sezóny svými výkony překvapují. Olomouc zatím neprohrála a dokáže zvítězit i v zápase, který se nevyvíjí přesně podle jejich představ. Veselí zase překvapilo výhrou nad slovenským mistrem z Michalovců. Bude jistě zajímavé sledovat, kdo se po konci tohoto zápasu bude radovat ze zisku bodů.

sobota 14. října v 15:00 hod.: Sokol Písek - DHC Slavia Praha
V Obloukové hale nás čeká zápas mezi domácím Pískem a pražskou Slávií. Pikantností střetnutí těchto dvou týmu je vždy to, že oba celky mají ve svém hráčském kádru hráčky, které hrály v jednom či druhém týmu a nyní nastupují "na druhé straně". Domácím hráčkám Písku se zatím nepodařilo zvítězit a mají na svém kontě 1 bod za remízu. To hostující házenkářky ze Slávie jsou jako jediné ještě stále 100% a mají na svém kontě 4 výhry (+zápas k dobru). Favoritem střetnutí jsou Slávistky, ale Písek bude chtít před domácími fanoušky zabojovat o další body/bod do tabulky.


sobota 14. října v 17:00 hod.: ŠŠK Prešov - HC Zlín
Slovensko-český duel bude k vidění v Prešově. Sem přijedou hráčky Zlína. Hostující hráčky měly na začátku sezóny těžší los a tak se z výhry radovaly zatím jen jednou.  Domácí hráčky měly los lehčí a pocit výhry zažily dvakrát.Oba týmy se ale prezentují sympatickým výkonem - Zlín vyrovnaně bojoval se Slávií a Prešov dokázal lehce zaskočit Most. Nechme se překvapit jak tento souboj skončí.

sobota 14. října v 18:00 hod.: Duslo Šaľa - Sokol Poruba
Před televizními kamerami, na slovenské televizní stanici 213, bude probíhat zajímavý zápas mezi házenkářkami z Duslo Šaľa a ze Sokola Poruby. Oba týmy mají shodně po 6 bodech v tabulce. V minulém kole Šaľa prohrála v Michalovcích a Poruba osmi vstřelenými góly po sobě otočila zápas ve Zlíně. Hráčky Šaľy budou chtít doma bodovat naplno, protože před domácím publikem ze dvou zápasů vyhrály jen jednou. Hostující Poruba se bude chtít prezentovat svou neprůchodnou obranou, kterou prezentovala v zápase proti Mostu a střeleckým umem, který ukázala v druhém poločase proti Zlínu. Ani v tomto utkání se nedá vítěz předem jasně určit. Jasno budeme mít kolem půl osmé večer.

sobota 14. října v 19:00 hod.: Trenčín - Bánovce nad Bebravou
Poslední zápas bude k vidění v Trenčíně. Proti sobě nastoupí dva týmy, které zatím nevyhrály a bodově jsou v tabulce na nule. Mírným favoritem by měl být Trenčín, který na své domácí palubovce zatím odehrál těžká utkání proti Olomouci a Iuventě. Proti nováčkovi z Bánovců si budou chtít jistě do tabulky připsat nějaký bod. Hosté z Bánovců si ale budou chtít určitě také zlepšit chuť po těsné porážce v Hodoníně. V sobotu večer se tak dozvíme, kdo své bodové skóre vylepší.

Volný los mají házenkářky:  Iuventa Michalovce.

Pokud můžete, tak neváhejte a vyrazte svůj tým podpořit přímo do haly. Případně svým favoritům držte palce u textových přenosů či u video přenosů.

Zápasy lze sledovat na:
https://www.onlajny.com/hazena
https://www.tvcom.cz/

Zdroj: HNB

Foto: www.lnfoto.eu/Hazena

 

Články ročníku 2017/2018 sponzorují