Vzdělávací týden Beach Handballu s IHF

 
V rámci webinářů a přednášek IHF Virtual Academy je tento týden věnován přednáškám a vzdělávání, které se týká plážové házené.
Na IHF Education Centre, kam se můžete bezplatně registrovat, můžete živě nebo ze záznamu shlédnout webináře dle následující harmonogramu.
 
 
 
5. 10. 2020 - Strategie útoku a obrany v plážové házené (přednáší Pedro Bago a Chorvat Mladen Paradzik, trenéři španělských a chorvatských mládežnických BH týmů)
 
6. 10. 2020 - Divácky atraktivní góly (přednáší švédští IHF BH rozhodčí Martin Gomér a Johan Gomér)
 
7. 10. 2020 - Jak zlepšit spin shoty / otočky (přednáší šéf trenér maďarské BH reprezentace Tamas Neukum and trenérka řecké ženské reprezentace Maria Karantoni)
 
8. 10. 2020 - Progresivní trestání a 6 metrové hody (přednáší IHF BH delegátka Joanna Brehmer a španělská IHF BH rozhodčí Laura Buchón-Perea)
 
9. 10. 2020 - Jak sestavit vítězný mládežnický dívčí tým a hra specialitů (přednáší Leticia Brunati a Marcio Magliano, trenéři brazilských a argentinských mládežnických BH týmů)
 
 
10. 10. 2020 - Prezentace úspěšných BH tour v Argentině - Argentina Beach Handball Circuit, Polsku - PGNiG Summer Superliga a IHF projektu - Beach Handball Global Tour
 
11. 10. 2020 - Hra a pohyb brankáře v plážové házené a speciální situace pro rozhodčí BH (přednáší IHF delegáti Ioannis Meimaridis and Luiz Filipe Caldas z Řecka a Brazílie)
 
Do IHF Education Centre je možné se registrovat ZDE.