Veselské Panenky opět bez trenéra

Dnes byla oficiálně potvrzena zpráva, že slovenský trenér Ján Packa ukončil své krátké působení na lavičce interligového týmu HC Veselí nad Moravou.

Zkušený a uznávaný trenér Ján Packa, který v minulosti trénoval Iuventu Michalovce a podílel se také na několika titulech Hypa Niederösterreich v lize mistrů, přišel do Veselí v polovině ledna 2015. Klub v té době zůstal bez trenéra a řešil složitou situaci poté, co je v polovině sezóny opustil jejich dosavadní trenér, Ľuboš Hudák. Problémy, které klubu vznikly nečekaným odchodem trenéra Hudáka do Baníku Most, tak zřejmě nekončí a mladý tým čekají po necelých dvou měsících další změny.

Členka výboru HC Veselí Jarmila Kočí potvrdila HNB, že Veselí opět hledá trenéra, který tým povede v následujících zápasech: Trenér Packa odstoupil na vlastní žádost. Jako klub nás to velmi mrzí a je před námi teď nelehký úkol, sehnat uprostřed sezóny nového trenéra."

Veselské Panenky byly příjemným překvapením úvodních kol tohoto ročníku československé WHIL a figurovaly na předních příčkách. Postupně však tyto pozice opustily a po lednových problémech s odchodem trenéra Hudáka krize vyvrcholila. Nyní jsou v situaci, kdy není jistá ani jejich účast v českém play-off, čemuž napomohly i poslední dvě prohry s jejich nejbližšími konkurenty v boji o poslední místo tam - v Písku a doma se Zlínem.

 
 
foto: DENÍK/Libor Kopl

 

Trenéři