Tradiční turnaj Kynžvartský pohár - Memoriál Milana Prokeše buší na dveře

Druhý prodloužený červnový víkend patří v Lázních Kynžvart výhradně sportu. Házenkářky z celé republiky se sjedou na XLII. Kynžvartský pohár - III. Memoriál Milana Prokeše - oceněný Českým svazem házené cenou CZECH HANDBALL AWARD 2016!

Jeden z nejtradičnější mládežnických turnajů v roce 2017 opět přepisuje svou historii a na svých hřištích přivítá rekordních 38 dívčích házenkářských družstev včetně 4 domácích týmů. Tři kategorie, tři hřiště - Lázně Kynžvart disponují jen dvěma hracími plochami a proto se organizátoři rozhodli třetí hrací plac vybudovat pomocí mobilního multifunkčního povrchu pro krátkodobé sportovní akce! Účastníky čeká spousta hracích minut na hřišti, kdy první hvizd píšťalky zazní v pátek 9.6.2017 v 8:00 hodin a ten poslední v neděli kolem 14:00 hodin. Mezi zápasy bude připraven bohatý netradiční doprovodný program a sobotní večer bude patřit dětské diskotéce doplněné o světelnou show a zakončenou slavnostním ohňostrojem.

Přijďte se bavit s námi! Povzbuďte s námi budoucí házenkářské reprezentantky v jejich snažení! Užijte si s námi radost, pohodu a přátelskou atmosféru! Odměnou Vám bude úsměv na tváři nejen kynžvartských házenkářek, ale také skvělé občerstvení a pocit, že svět je ještě v pořádku, protože děti baví i něco jiného než počítače a mají vedle sebe spoustu dospěláků, kteří dělají ve svém volném čase něco zadarmo a s láskou!

Těšíme se na vás 9. - 11. 6. 2017 v Lázních Kynžvart!!!

Průběžné informace lze sledovat na internetových stránkách kynžvartského oddílu házené ZDE a facebookovém profilu ZDE..

 

Pro HNB Daniela Radová