Není mi lhostejné, co se v házenkářském hnutí děje, říká kandidát na člena Kontrolní komise Petr Hostaša

Vážení kolegové, přátelé, házenkářská komunito. Vzhledem k tomu, že mi není lhostejné, co se v našem házenkářském hnutí děje, rozhodl jsem se v nadcházející volební konferenci kandidovat na člena Kontrolní komise Českého svazu házené.

 

Dovolte mi, abych se krátce představil. V házené se pohybuji takřka 25 let. Jsem aktivní hráč 1. ligy házené za team TJ JM Chodov Praha. Spolupořádal jsem projekty HandballEvents – All star game 1. ligy, Prague Open Beach handball, apod.

Ve svém profesním životě mám za sebou 8 letou praxi v bankovnictví v té době v největší finanční instituci světa – Citigroup. Momentálně se již 6 let věnuji insolvenčnímu právu, jsem vedoucí advokátní kanceláře, která se specializuje na insolvence, oddlužení, dluhovou problematiku a školení finanční gramotnosti. Vedu team lidí, mám zkušenosti s vedením projektů vypisovaných státní správou a s jednáními na nejvyšší úrovni v rámci ministerstev a státní správy obecně. V případě potřeby mám k dispozici jeden z nejlepších právních teamů v republice.

V rámci své činnosti v Kontrolní komisi chci klást důraz na transparentnost vynaložených nákladů. Chci důsledně dohlížet na plnění veškerých usnesení, které volební konference přijme. Když jsem pátral po činnosti Kontrolní komise v minulosti, zjistil jsem, že od roku 2019 nefungovala a neexistovala. Hnutí se musí spojit a táhnout za jeden provaz. Musíme podporovat mládež a snažit se, aby naše reprezentace byla přítomna na nejdůležitějších akcích. Je zapotřebí, aby se házená stala opět atraktivním sportem, přilákali jsme partnery a investovali do budoucnosti.

Věřím, že se nám to společně povede. Děkuji za důvěru.

Petr Hostaša (TJ Jižní Město Chodov)