Na 22. kolo Extraligy zve karvinský Michal Paululík

Poslední 22. kolo základní části házenkářské Extraligy rozhodne o tom, kdo doplní elitní osmičku týmů v play-off. Účast mají jistou týmy M.A.T. Plzeň, Gumárny Zubří, Dukla Praha, KP Brno, Cement Hranice, SKP Frýdek-Místek, A.S.A. Lovosice. Nejsledovanějším zápasem 22. kola tedy bude sobotní duel Karviné s Jičínem.  Na poslední kolo základní části zve házenkářské fanoušky karvinský Michal Paululík.

 

 

14.3. 18:00 hodin M.A.T. Plzeň - SKP Frýdek-Místek 

Domácí tým má jistotu 1.místa, Frýdek zase jistotu play-off. Bude to souboj kvalitní plzeňské obrany, řízené z brankové čáry zkušeným Motlíkem, proti ostrostřelci Petrovskému z FM. V domácím prostředí nebude chtít Plzeň zaváhat. Tipuji vítězství domácích.

 

14.3. 18:00 hodin A.S.A. Lovosice - Sokol Přerov 

Povinné a jasné 2 body pro domácí celek. Myslím, že zde není co řešit. Lovosice si s chutí před domácím publikem zastřílí a Přerov zakončí sezónu s bilancí 22 utkání = 22 proher. Tipuji výhru domácích minimálně o 10 branek.

 

14.3. 18:00 hodin Gumárny Zubří - Dukla Praha 

Souboj o 2. místo v tabulce. Domácí Valaši zaváhali doma s Brnem, ale další kolo vyhráli derby se Zlínem. Dukla porazila v domácím prostředí Karvinou. Pražský celek již táhne do útoku po zranění rychlonohý Milan Kotrč. Pokud by Dukla nedokázala zvítězit, může také spadnout na 4.místo (Pokud Brno vyhraje v Hranicích). Zubří se doma nespokojí s ničím jiným, než s výhrou. A tyto 2 týmy, které jsou v tabulce rychlých útoku na špičce, předvedou rychlou a pohlednou házenou. Tipuji výhru domácích.

 

14.3. 18:00 hodin Baník OKD Karviná - Ronal Jičín

Zápas o vše! Pro mě šlágr kola. Vítězství domácího týmu znamená play-off pro Karvinou, cokoliv jiného posune do play-off Jičín. V tomhle utkání se střetne 2.nejlepší útok extraligy (Karviná) a nejlepší obrana extraligy (Jičín). Věřím, že ani širšímu okolí nebude tento zápas lhostejný a hala bude již zaplněna jako na play-off. Tipuji výhru domácího týmu! :)

 
 

 

14.3. 18:00 hodin Tatran Litovel - HC Zlín 

Souboj týmů, které narazí na sebe i v play-out, takže oba týmy budou chtít vyhrát a dát jasný signál svému soupeři, že to nebudou mít jednoduché. Tým z Litovle požene bouřlivá atmosféra a zkušenosti Davida Juříčka tohle utkání rozhodnou. Tipuji výhru domácích.

 

15.3. 10:30 hodin Cement Hranice - KP Brno 

Jediný zápas, který se bude hrát v neděli před televizními kamerami. Tyto týmy se střetnou i v play-off. Hrají proti sobě o výhodu domácího prostředí, která v play-off může hrát klíčovou roli u takto vyrovnaných soupeřů. Hráči Brna ale taky budou vehementně sledovat utkání Zubří - Dukla, protože je zde šance, že ještě můžou poskočit na 3.místo. Zde se může přiklonit výhra na stranu jak Cementu tak hráčů z Kéniku. Zde tipuji remízu.

Michal Paululík      

 

22. kolo - Rozhodčí a delegáti:

  • 14.3. Plzeň - Frýdek-Místek Luděk Točík, Martin Zych, D: Ivan Dolejš
  • 14.3. Lovosice - Přerov  Bohumil Brůna, Petr Halada, D: František Táborský
  • 15.3. Hranice - KP Brno Michal Hanák, Luboš Pavlíček, D: Petr Novák
  • 14.3. Litovel - HC Zlín Michal Nezbeda, Václav Zelenka, D: Miloš Kastner
  • 14.3. Gumárny Zubří - Dukla Praha Václav Horáček, Jiří Novotný, D: Jiří Ondráš
  • 14.3. Karviná - HBC Ronal Jičín Jiří Opava, Pavel Válek, D: Pavel Nesvadba

 

Pokud nebudete přímo v házenkářských halách, můžete zápasy sledovat prostřednictvím www.TVcom.cz nebo www.onlajny.cz. Potěšující zprávu pro házenkářské fanoušky má také Česká televize, která přenáší v přímém přenosu na programu ČT Sport zápas Cement Hranice - KP Brno. 

 

 

!!!VŠEM TÝMŮM PŘEJEME HODNĚ ŠTĚSTÍ BEZ ZBYTEČNÝCH ZRANĚNÍ!!!

 

Foto: Robert Grim, fa HCB Karviná www.facebook.com/HcbKarvina?fref=ts

 

Mužské soutěže

Česko-Slovenská Extraliga – Data a Fakta

Na žádost vedení ČSH zveřejňujeme reakci na včerejší prohlášení extraligových klubů týkající se jejich účasti ve společně plánované...

Play-off extraligy mužů 2015/2016 začíná

Nejočekávanější část házenkářské extraligové sezóny je zde! Nával pikantních soubojů, vyhecovaných zápasů a nádherných háznekářských akcí slibuje...