Na 22. kolo Extraligy zve karvinský Michal Paululík

Poslední 22. kolo základní části házenkářské Extraligy rozhodne o tom, kdo doplní elitní osmičku týmů v play-off. Účast mají jistou týmy M.A.T. Plzeň, Gumárny Zubří, Dukla Praha, KP Brno, Cement Hranice, SKP Frýdek-Místek, A.S.A. Lovosice. Nejsledovanějším zápasem 22. kola tedy bude sobotní duel Karviné s Jičínem.  Na poslední kolo základní části zve házenkářské fanoušky karvinský Michal Paululík.

 

 

14.3. 18:00 hodin M.A.T. Plzeň - SKP Frýdek-Místek 

Domácí tým má jistotu 1.místa, Frýdek zase jistotu play-off. Bude to souboj kvalitní plzeňské obrany, řízené z brankové čáry zkušeným Motlíkem, proti ostrostřelci Petrovskému z FM. V domácím prostředí nebude chtít Plzeň zaváhat. Tipuji vítězství domácích.

 

14.3. 18:00 hodin A.S.A. Lovosice - Sokol Přerov 

Povinné a jasné 2 body pro domácí celek. Myslím, že zde není co řešit. Lovosice si s chutí před domácím publikem zastřílí a Přerov zakončí sezónu s bilancí 22 utkání = 22 proher. Tipuji výhru domácích minimálně o 10 branek.

 

14.3. 18:00 hodin Gumárny Zubří - Dukla Praha 

Souboj o 2. místo v tabulce. Domácí Valaši zaváhali doma s Brnem, ale další kolo vyhráli derby se Zlínem. Dukla porazila v domácím prostředí Karvinou. Pražský celek již táhne do útoku po zranění rychlonohý Milan Kotrč. Pokud by Dukla nedokázala zvítězit, může také spadnout na 4.místo (Pokud Brno vyhraje v Hranicích). Zubří se doma nespokojí s ničím jiným, než s výhrou. A tyto 2 týmy, které jsou v tabulce rychlých útoku na špičce, předvedou rychlou a pohlednou házenou. Tipuji výhru domácích.

 

14.3. 18:00 hodin Baník OKD Karviná - Ronal Jičín

Zápas o vše! Pro mě šlágr kola. Vítězství domácího týmu znamená play-off pro Karvinou, cokoliv jiného posune do play-off Jičín. V tomhle utkání se střetne 2.nejlepší útok extraligy (Karviná) a nejlepší obrana extraligy (Jičín). Věřím, že ani širšímu okolí nebude tento zápas lhostejný a hala bude již zaplněna jako na play-off. Tipuji výhru domácího týmu! :)

 
 

 

14.3. 18:00 hodin Tatran Litovel - HC Zlín 

Souboj týmů, které narazí na sebe i v play-out, takže oba týmy budou chtít vyhrát a dát jasný signál svému soupeři, že to nebudou mít jednoduché. Tým z Litovle požene bouřlivá atmosféra a zkušenosti Davida Juříčka tohle utkání rozhodnou. Tipuji výhru domácích.

 

15.3. 10:30 hodin Cement Hranice - KP Brno 

Jediný zápas, který se bude hrát v neděli před televizními kamerami. Tyto týmy se střetnou i v play-off. Hrají proti sobě o výhodu domácího prostředí, která v play-off může hrát klíčovou roli u takto vyrovnaných soupeřů. Hráči Brna ale taky budou vehementně sledovat utkání Zubří - Dukla, protože je zde šance, že ještě můžou poskočit na 3.místo. Zde se může přiklonit výhra na stranu jak Cementu tak hráčů z Kéniku. Zde tipuji remízu.

Michal Paululík      

 

22. kolo - Rozhodčí a delegáti:

  • 14.3. Plzeň - Frýdek-Místek Luděk Točík, Martin Zych, D: Ivan Dolejš
  • 14.3. Lovosice - Přerov  Bohumil Brůna, Petr Halada, D: František Táborský
  • 15.3. Hranice - KP Brno Michal Hanák, Luboš Pavlíček, D: Petr Novák
  • 14.3. Litovel - HC Zlín Michal Nezbeda, Václav Zelenka, D: Miloš Kastner
  • 14.3. Gumárny Zubří - Dukla Praha Václav Horáček, Jiří Novotný, D: Jiří Ondráš
  • 14.3. Karviná - HBC Ronal Jičín Jiří Opava, Pavel Válek, D: Pavel Nesvadba

 

Pokud nebudete přímo v házenkářských halách, můžete zápasy sledovat prostřednictvím www.TVcom.cz nebo www.onlajny.cz. Potěšující zprávu pro házenkářské fanoušky má také Česká televize, která přenáší v přímém přenosu na programu ČT Sport zápas Cement Hranice - KP Brno. 

 

 

!!!VŠEM TÝMŮM PŘEJEME HODNĚ ŠTĚSTÍ BEZ ZBYTEČNÝCH ZRANĚNÍ!!!

 

Foto: Robert Grim, fa HCB Karviná www.facebook.com/HcbKarvina?fref=ts

 

Mužské soutěže

Letní dril skončil! Je libo extraliga?

Dny a týdny těžké dřiny v podobě letní přípravy jsou již minulostí. Naše nejvyšší mužská soutěž otevírá své brány již tento víkend. Největší...

Litovel slaví návrat do Extraligy

Vítěz druhé nejvyšší soutěže Tatran Litovel využil možnost postupu a od nové sezony 2018/2019 se po roce znovu stane jedním z týmů mužské Extraligy....

SEMIFINÁLE JE TADY!

Semifinále je tady! Čeká nás správná házenkářská řežba?! Po čtvrtfinálové sérii, která nepřinesla nijak velká překvapení, je před branami...