Mexická restaurace Fiesta partnerem Prague Open Beach Handball

Nedaleko stanice metra Hradčanská, přesněji v ulici Václavkova 2, Praha - Dejvice se nachází útulná Mexická restaurace Fiesta, která se stala dalším z partnerů mezinárodního turnaje  v plážové házené Prague Open Beach Handball, jenž se v centru Prahy uskuteční v termínu od 7. do 10. 7. 2016.  

Majitel restaurace pan Modrý a stejně tak celý personál, ochotně nabídl realizačnímu týmu turnaje nadstandardní podmínky nejen v době konání turnaje, kdy zde najdou útočiště k odpočinku a  nasycení  reprezentační týmy Austrálie, Norska a Německa, ale také při jeho plánování, kdy se zde konají veškerá jednání s dalšími partnery turnaje, nebo třeba trenéry Prague Open výběrů, které budou na turnaji reprezentovat Prahu a měřit síly v reprezentačním turnaji s elitou světové plážové házené.

Mexická kuchyně, kterou restaurace nabízí je bezpochyby ohňostrojem barev, vůní a především chutí, které nikoho nenechají v klidu. Ochutnáte-li smažené papričky Jalapeňos probudí ve vás touhu ochutnat další a další speciality připravované místními kuchaři dle originálních mexických receptů.

V restauraci Fiesta vám personál ochotně připraví oslavu narozenin, nebo uspořáda párty na míru dle vašeho přání. Další neméně kvalitní službou je jídlo s sebou, nebo rozvoz, který restaurace také nabízí. 

Dle našeho názoru a zkušeností restauraci plně vystihuje motto: "Nejlepší mexico a velké porce za malé peníze." Návštěvu restaurace opravdu vřele doporučujeme!!!

Otevírací doba restaurace Fiesta: 

  • po-pá: 10:00 až 23:30
  • sobota: 11:00 až 23:30

Oficiální stránku Mexické restaurace, kde mimo jiné najdete nabídku pokrmů i nápojů najdete ZDE. 

 

Zdroj: HNB