Marek Ztracený vystoupí na turnaji Prague Open Beach Handball

Prague Open Beach Handball nebude jen o házené na písku. Jak jsme již naznačovali, čeká na samotné hráče, ale i fanoušky a návštěvníky turnaje hned několik hudebních produkcí. Ty pak výnosem ze vstupného pomohou nemocným dětem onkologického oddělení pražské nemocnice Motol. 

Jedním z hudebníků, kteří na mezinárodním beachhandballovém turnaji vystoupí je zpěvák, skladatel, textař, držitel několika hudebních cen, interpret vlastní autorské hudby, Marek Ztracený. 

Během své působnosti na české hudební scéně tento interpret odehrál více jak 650 koncertů po celé České republice a Slovensku.  Jeho tvorbu nejvíce proslavila v roce 2008 debutová deska ZTRÁCÍŠ, která obsahuje stejnojmenný singl, jenž do dnešní doby láme rekordy v rádiové hranosti. 

Marek Ztracený se však krom skládání hudby, textů a zpěvu, věnuje ve velké míře také charitativním projektům.  Dlouhodobě spolupracuje  a podporuje  několik organizací. Namátkou vybíráme  organizaci APLA - asociaci pomáhající lidem s autismem,  Nadační fond Šance onkoláčkům, spolek  Kiwanis Club, sbírkový projekt Pomozte dětem. 

To, že Marek Ztracený opravdu pomáhá dokazuje fakt, že spolu se svou kapelou odehraje v průměru dvě benefiční akce měsíčně. 

Prague Open Beach Handball bude jedinou akcí v Praze a blízkém okolí, na které Marek Ztracený během letošního léta vystoupí. 

Seznam koncertů a další zajímavosti o Marku Ztraceném najdete na oficiálním webu ZDE, nebo na facebookových stránkách ZDE. 

Zdroj: HNB 
Foto: Daniel Konopáč