Házet nás baví děkuje partnerům...

Máme za sebou již čtvrtinu roku 2016. Roku, ve kterém bylo začátkem února zvoleno nové vedení Českého svazu házené pro příští čtyři roky. Žádné pozitivní změny zatím vidět nejsou, ale kdo ví, co ukáží další dny. Třeba se ještě všichni budeme divit, a my doufáme, že jen pozitivně.

Změnou vedení svazu se však nic nemění pro HNB a projekty, které se v rámci naší společné platformy snažíme podporovat. Nadále se budeme věnovat mládeži a jejich turnajům. Budeme informovat o horkých novinkách a psát o věcech, které jinde nenajdete. 

Před pár dny se správcům „Házet nás baví“ splnil sen, když hlavní facebooková stránka dosáhla pro českou házenou neuvěřitelného čísla 5. 000 fanoušků. Toto číslo je pro nás opravdu velkou poctou, protože jsme jej nedosáhli odkazem na oficiálních stránkách ani placenou reklamou. Každého fanouška jsme získali každodenním sledováním dění nejen v české házené a také nasloucháním vám, fanouškům a házenkářům. 

 

Jeden ze snů nám na začátku roku splnila  Advokátní kancelář JELÍNEK & Partneři s.r.o.. Díky jejich podpoře můžeme i v roce 2016 dále fungovat a snad tím i pomáhat české házené.

Na to, proč se Advokátní kancelář JELÍNEK & Partneři s.r.o. rozhodla projekt „Házet nás baví“ podporovat, jsme se zeptali jedné ze čtyř partnerů   Advokátní kanceláře Mgr. Dany Libochowitzové.

"Naše Advokátní kancelář podporuje více sportovních odvětví. Na seznamu máme třeba ligový hokej v Pardubicích a Hradci Králové, anebo dětský basketbal. Projekt „Házet nás baví“ nás zaujal především svou otevřeností. V dnešním světě dělá každý něco teprve, až když za to dostane peníze, u vás je to jinak, tak proč nepomoci, když vidíme, že děláte dobrou věc."

Jsme moc rádi, že zde můžeme alespoň krátce představit někoho, kdo naší platformě pomáhá a fandí. Advokátní kancelář JELÍNEK & Partneři s.r.o.

Advokátní kancelář JELÍNEK & Partneři s.r.o. má úzké pracovní kontakty s řadou velkých zahraničních právních firem, díky kterým čerpá mezinárodní zkušenosti a kontakty, což jí umožnuje podílet se na mezinárodních transakcích uskutečňovaných po celém světě. 

Vzhledem k tomu, že právnický tým Advokátní kanceláře JELÍNEK & Partneři s.r.o. prokázal trvale nejvyšší profesionální úroveň svých služeb a právního poradenství, byla Advokátní kancelář JELÍNEK & Partneři s.r.o. v roce 2013 přijata jako první a jediná advokátní kancelář z České republiky za člena The International Union (Commonwealth) of Advocates (Mezinárodní Unie Advokátů - "IU(C)A"), sídlící v Moskvě. Jako velmi doporučovanou firmu najdeme kancelář také ve výsledcích ankety Právnická firma roku 2015.

Kancelář poskytuje právní služby v nejrůznějších oblastech práva, jako je právo zdravotnické, pracovní, občanské, správní a přestupkové právo, trestní, rodinné a ústavní. Služby je schopná zajistit také v celé řadě jazyků, mimo češtiny také v jazyce anglickém, německém, francouzském, italském, ruském a ukrajinském.

Dále pak právní poradenství českým společnostem, které hodlají expandovat na trh jiných států, a také zahraničním společnostem, které plánují rozšířit své obchodní aktivity do České republiky.  Advokátní kancelář JELÍNEK & Partneři s.r.o. je jedna z mála advokátních kanceláří v ČR, která poskytuje odbornou právní pomoc při realizaci firemních investic v regionu SNS.  

 

Dalším splněným přáním je prodloužení spolupráce s internetovým obchodem www.handballeshop.eu, kdy jsme se s majiteli Vojtěchem Hanzlem a Matyášem Rezkem domluvili na financování provozu webových stránek HNB.

Opomenout nesmíme ani společnost FIDOP, která nám zajišťuje finanční poradenství. 

Jak všichni víte, házená není sport, který získává sponzory snadno, navíc HNB není sportovní klub, ale jen parta nadšenců, kteří se snaží házené mediálně pomoci k větší sledovanosti a oblibě mezi lidmi. Získávání partnerů pro takový projekt pak opravdu není snadné, a proto si pomoci našich partnerů opravdu velice vážíme!!!

 

Ještě jednou naše veliké díky patří Advokátní kanceláři JELÍNEK & Partneři s.r.o. , Internetovému obchodu Handballeshop.eu a v neposlední řadě finančnímu poradenství FIDOP.

Zdroj: HNB