Díky, trenére zná Top 30, neschází ani zastoupení házené

Unikátní sportovně-společenská akce s názvem "Díky, trenére" zná jména Top 30 trenérek a trenérů dětí a mládeže. Do 14. června bylo z 2059 přihlášek nominováno celkem 1503 trenérů a trenérek z více jak 50 sportovních odvětví. Největší počet přihlášených trenérů má dle předpokladů fotbal 25%,  s 10% je na druhé příčce basketbal a třetí v pořadí s 6% házená.

Top 30 trenérů, mezi kterými neschází ani jméno lovosické trenérky házené Andrei Řezníčkové, bylo vybráno na základě údajů z trenéry vyplněného dotazníku na webové stránce projektu. Cílem  sportovně-společenské akce je vybrat trenéry, kteří budou inspirovat ostatní, a v menší míře také finančně podpořit klub nebo tým vítězného trenéra.

Vybranou společnost 30 Top trenérů čekají do poloviny září návštěvy odborných komisařů, kteří se podívají, jak nominovaní trenéři pracují s dětmi. Po pečlivém prozkoumání, pošlou do třetího kola soutěže 10 trenérů, z nichž odborná porota vybere Trenéra mládeže 2015, jehož jméno bude oznámeno v listopadu. Vítěz obdrží pro sebe a svého svěřence pobyt v jednom z prestižních světových tréninkových center v hodnotě 100 000 korun.

Výše jmenovaná lovosická trenérka Andrea Řezníčková využila ke svému poděkování těm, kteří ji nominovali, i citát. My zde rádi její slova díků zveřejňujeme a zároveň jí tímto gratulujeme.

‘‘Život je jako kniha, některé kapitoly jsou smutné, některé šťastné a jiné vzrušující. Pokud nikdy neotočíš stránku, nedozvíš se, co se bude dít dále; tento citát jsem nedávno  použila a docela se k mému poděkování hodí. Ovšem tuto kapitolu za mě otočil někdo jiný. Já si už jen čtu. Je příjemné zjistit, že někde máte svého anděla, který dá o sobě vědět v okamžiku kdy to nečekáte. Nestalo se nic převratného a určitě po této planetě běhají mnohem lepší trenéři než jsem já. A přesto jsem poctěna, že někdo ocenil mou práci veřejným poděkováním. Je to pro mne zavazující a rozhodně mě to motivuje k další práci. Zatím se mi nepodařilo zjistit, kdo je tím andělem a asi po něm pátrat nebudu. Je dobré být součást tajemství. Děkuji vám všem, kteří jste mi věnovali svůj hlas a udělám všechno pro to, abych vás nezklamala."

Trenéři