Díky, trenére zná Top 30, neschází ani zastoupení házené

Unikátní sportovně-společenská akce s názvem "Díky, trenére" zná jména Top 30 trenérek a trenérů dětí a mládeže. Do 14. června bylo z 2059 přihlášek nominováno celkem 1503 trenérů a trenérek z více jak 50 sportovních odvětví. Největší počet přihlášených trenérů má dle předpokladů fotbal 25%,  s 10% je na druhé příčce basketbal a třetí v pořadí s 6% házená.

Top 30 trenérů, mezi kterými neschází ani jméno lovosické trenérky házené Andrei Řezníčkové, bylo vybráno na základě údajů z trenéry vyplněného dotazníku na webové stránce projektu. Cílem  sportovně-společenské akce je vybrat trenéry, kteří budou inspirovat ostatní, a v menší míře také finančně podpořit klub nebo tým vítězného trenéra.

Vybranou společnost 30 Top trenérů čekají do poloviny září návštěvy odborných komisařů, kteří se podívají, jak nominovaní trenéři pracují s dětmi. Po pečlivém prozkoumání, pošlou do třetího kola soutěže 10 trenérů, z nichž odborná porota vybere Trenéra mládeže 2015, jehož jméno bude oznámeno v listopadu. Vítěz obdrží pro sebe a svého svěřence pobyt v jednom z prestižních světových tréninkových center v hodnotě 100 000 korun.

Výše jmenovaná lovosická trenérka Andrea Řezníčková využila ke svému poděkování těm, kteří ji nominovali, i citát. My zde rádi její slova díků zveřejňujeme a zároveň jí tímto gratulujeme.

‘‘Život je jako kniha, některé kapitoly jsou smutné, některé šťastné a jiné vzrušující. Pokud nikdy neotočíš stránku, nedozvíš se, co se bude dít dále; tento citát jsem nedávno  použila a docela se k mému poděkování hodí. Ovšem tuto kapitolu za mě otočil někdo jiný. Já si už jen čtu. Je příjemné zjistit, že někde máte svého anděla, který dá o sobě vědět v okamžiku kdy to nečekáte. Nestalo se nic převratného a určitě po této planetě běhají mnohem lepší trenéři než jsem já. A přesto jsem poctěna, že někdo ocenil mou práci veřejným poděkováním. Je to pro mne zavazující a rozhodně mě to motivuje k další práci. Zatím se mi nepodařilo zjistit, kdo je tím andělem a asi po něm pátrat nebudu. Je dobré být součást tajemství. Děkuji vám všem, kteří jste mi věnovali svůj hlas a udělám všechno pro to, abych vás nezklamala."

Trenéři

Výzvy mám rád, Norsko další přináší...

Dušan Poloz, který za několik týdnů oslaví kulaté narozeniny, míří zpět do Norska. Zde usedne na lavičku ženského týmu Molde Håndballklubb, který si...

Veselské Panenky opět bez trenéra

Dnes byla oficiálně potvrzena zpráva, že slovenský trenér Ján Packa ukončil své krátké působení na lavičce interligového týmu HC Veselí nad...

2. trenérský seminář RHC 2. 3. 2015

Tři desítky trenérů se přišly v první březnový pondělní podvečer vzdělávat na další ze seminářů pořádaných Regionálním házenkářským centrem pro...