Dětský den olomouckého RHC

Druhý červnový víkend (13.-14.6.2015) věnovalo Regionální házenkářské centrum pro Olomoucko svoji pozornost těm nejmenším. RHC společně s interligovými házenkářkami DHK Zory Olomouc připravilo pro mládež dětský den. 

V sobotu v areálu sportovní haly DHK Zory Olomouc a v neděli v areálu sportovní haly ve Velké Bystřici mohli rodiče se svými ratolestmi projít sportovní cestou z pohádky do pohádky. Když děti úspěšně splnily všechna stanoviště, byly odměněny. 

Dvě odpoledne plná pohybu a zábavy tak mohly strávit s pohádkovými postavami - princeznou, vodníkem, šmoulou, opičkou Žofkou, Ferdou mravencem a mnoha dalšími. Za splnění sportovní pohádkové cesty si pak mohly vybrat z mnoha hodnotných cen a sladkostí. 

V průběhu celého odpoledne byl otevřen také občerstvovací stan s grilovanými specialitami a točenými nápoji. Přálo i počasí a tak si děti, rodiče, pohádkové postavičky a hlavně trenérky RHC Mgr. Michaela Fabíková a Mgr. Lucie Fabíková obě odpoledne velmi pochvalovaly.

Pro HNB Martina Salčáková

Ostatní

Házet nás baví děkuje partnerům...

Máme za sebou již čtvrtinu roku 2016. Roku, ve kterém bylo začátkem února zvoleno nové vedení Českého svazu házené pro příští čtyři roky. Žádné...