Dětský den olomouckého RHC

Druhý červnový víkend (13.-14.6.2015) věnovalo Regionální házenkářské centrum pro Olomoucko svoji pozornost těm nejmenším. RHC společně s interligovými házenkářkami DHK Zory Olomouc připravilo pro mládež dětský den. 

V sobotu v areálu sportovní haly DHK Zory Olomouc a v neděli v areálu sportovní haly ve Velké Bystřici mohli rodiče se svými ratolestmi projít sportovní cestou z pohádky do pohádky. Když děti úspěšně splnily všechna stanoviště, byly odměněny. 

Dvě odpoledne plná pohybu a zábavy tak mohly strávit s pohádkovými postavami - princeznou, vodníkem, šmoulou, opičkou Žofkou, Ferdou mravencem a mnoha dalšími. Za splnění sportovní pohádkové cesty si pak mohly vybrat z mnoha hodnotných cen a sladkostí. 

V průběhu celého odpoledne byl otevřen také občerstvovací stan s grilovanými specialitami a točenými nápoji. Přálo i počasí a tak si děti, rodiče, pohádkové postavičky a hlavně trenérky RHC Mgr. Michaela Fabíková a Mgr. Lucie Fabíková obě odpoledne velmi pochvalovaly.

Pro HNB Martina Salčáková

Ostatní

MARKETINGOVÁ PRÁVA OPĚT V DRŽENÍ V ČSH

Praha 4. září 2018 – Česká házená vstupuje do nové soutěžní sezóny, první s novým vedením Českého svazu házené. Před několika měsíci zvolenou...

Hodnoty sportovních mistrů

České týmy se ve sportovních hrách na mistrovstvích světa či Evropy až na výjimky dlouhodobě umísťují mimo medailové pozice, často se na vrcholné...