České dorostenky odlétají na Olympiádu mládeže

Po dvoudenní přestávce se reprezentace W17 znovu sešla v úterý 21.7.2015 ve sportovním areálu SAB Břve, aby krátkým čtyřdenním srazem zakončila přípravu před nadcházející Olympiádou mládeže, která se bude konat od 27.7.2015 v gruzínském Tbilisi.

Tým vedený trenérskou dvojicí Jan Salač a Ondřej Václavek  na poslední přípravu pozval mentální trenérku Veronikou Balákovou, která se věnovala jak jednotlivým hráčkám, trenérům, tak i celému družstvu.

"Společně jsme zapracovali na optimalizaci stavu mysli v tréninkovém procesu a zlepšení přípravy na utkání. Většina hráček si s Veronikou osobně pohovořila a domluvily se na postupných krocích své přípravy na utkání v klubu i reprezentaci. Věříme, že bude možné ve spolupráci pokračovat a bude i nadále úspěšná. Dá se říct, že jsme jediné mládežnické reprezentační družstvo, které takový způsob přípravy na reprezentační srazy zařadilo," okomentoval přípravu asistent trenéra Ondřej Václavek. 

Házenkářská reprezentace W17 do Gruzie odlétá společně se zbytkem české olympijské výpravy v sobotu 25.7.2015 z pražského letiště Václava Havla. Na palubě speciálu Českých aerolinií nebudou chybět:  A. Baumbachová, J. Brožová, B. Buchnerová, V. Galušková, M. Konečná, S. Kovářová, T. Lapčíková, J. Mizerová, H. Mučková, A. Novotná, L. Preslová, J. Šustková, J. Vašulková, B. Večeřová, K. Žáčková.

Přejeme šťastný let a držíme palce v bojích o co nejlepší umístění. 

 

Více fotografií z přípravy najdete na naší reprezentační facebookové stránce zdewww.facebook.com/pages/H%C3%A1zen%C3%A1-Reprezentace-mu%C5%BEi/116066391911762

 

Reprezentace