7.kolo MOL Ligy se hraje od středy do středy

7.kolo MOL Ligy bude probíhat v několika dnech. Již ve středu 18.října je na programu předehrávka, poté nás čekají zápasy v sobotu i v neděli a další středu 25.října se dohrávkou kolo uzavře.

středa 18. října v 18:00 hod.: DHC Slavia Praha - Veselí nad Moravou
Před televizními kamerami České televize, na programu ČT Sport, bude k vidění středeční předehrávka z pražské haly v Edenu. Domácí házenkářky Slávie, které letos ještě neztratily ani bod, přivítají na své palubovce hráčky z Veselí nad Moravou. Hostující hráčky v již odehraných kolech ligy ukázaly, že i těžšího soupeře umí zaskočit a případně zvítězit. Slávistky zase budou chtít uhájit svou domácí neporazitelnost a získat další body. V přímém přenosu na televizních obrazovkách tak uvidíme, jak střetnutí dopadne.

sobota 21. října v 15:00 hod.: Sokol Poruba - ŠŠK Prešov
Sportovní hala SAREZA nabídne česko-slovenský souboj, který v přímém přenosu vysílá slovenská televizní stanice 213. Domácí hráčky ze Sokola Poruby budou chtít doma bodovat naplno - to se jim v letošní sezóně na domácí půdě ještě nepodařilo. V minulém kole Poruba ztratila body v Šaľe a z 8.místa v tabulce bude chtít poskočit směrem kupředu. Hráčky ze ŠŠK Prešov, nabuzené výhrou proti Zlínu, nedají "svou kůži lacino" a budou bojovat o další důležité body do tabulky kde jsou momentálně na 6.místě.

sobota 21. října v 17:30 hod.: Zora Olomouc - Iuventa Michalovce
V Olomouci domácí hráčky přivítají slovenského mistra z Iuventy Michalovce. Domácí házenkářky sice ztratily svou neporazitelnost v minulém kole, ale v tabulce se drží na 5.místě a bodově jsou na tom stejně jako jejich dnešní soupeřky. Iuventa má zápas k dobru a zatím je na 3.místě. Uhájí Olomouc dosavadní domácí neporazitelnost a nebo body poputují na Slovensko? To zjistíme kolem 19 hodiny večer.


sobota 21. října v 18:00 hod.: Bánovce nad Bebravou - Sokol Písek
Na chvostu tabulky se nachází oba dva dnešní soupeři. Nováček z Bánovců nad Bebravou je posledním týmem, který ještě nebodoval a hostující hráčky z Písku mají na svém kontě jeden bod za remízu. Házenkářky Bánovců v posledním zápase přišly o bod(y) až v závěru zápasu. Písek zase prohrál poměrně jasně se Slávií. Který z týmů se odpoutá ode dna tabulky? A který z týmů bude slavit svou první letošní výhru? Nechme se překvapit jak tento slovensko-český duel dopadne.

neděle 22. října v 17:00 hod.: HC Zlín - HK Hodonín
Téměř sousedský souboj se odehraje ve Zlíně. Domácí házenkářky přivítají házenkářky z Hodonína. Oba dva týmy jsou na tom stejně. Na svém kontě mají jednu výhru, pět porážek a v tabulce dva body. V minulém kole Hodonín předvedl sympatický výkon proti mosteckému Baníku. Zde vynikla jejich hráčka Annamaria Patrnčiaková, která dala 17 branek! Pokud bude chtít Zlín uspět, tak si bude muset na zatím nejlepší střelkyni MOL Ligy dávat velký pozor. Toto utkání bude zajímavé a slibuje dost vstřelených branek na obou stranách.

středa 25. října v 18:00 hod.: DHK Baník Most - Trenčín
Celé 7.kolo uzavře česko-slovenská dohrávka. Domácí házenkářky hrají o víkendu v Mostě s holandským Dalfsenem odvetu poháru EHF (21.října od 18:00). Z toho důvodu se dohrává kolo až ve středu. Černí andělé přivítají u sebe doma házenkářky z Trenčína. Trenčín sice hraje snaživě, ale v Mostě to bude mít velmi těžké. Mostecké hráčky půjdou jasně po zisku dvou bodů a zcela jistě nepřipustí žádné klopýtnutí před domácím publikem.

Volný los mají házenkářky:  Duslo Šaľa.

Pokud můžete, tak neváhejte a vyrazte svůj tým podpořit přímo do haly. Případně svým favoritům držte palce u textových přenosů či u video přenosů.

Zápasy lze sledovat na:
https://www.onlajny.com/hazena
https://www.tvcom.cz/

Zdroj: HNB

Foto: web Iuventa Michalovce

 

Články ročníku 2017/2018 sponzorují