2. trenérský seminář RHC 2. 3. 2015

Tři desítky trenérů se přišly v první březnový pondělní podvečer vzdělávat na další ze seminářů pořádaných Regionálním házenkářským centrem pro Olomoucký kraj. Pozornost byla tentokrát věnována atletické průpravě a koordinačním dovednostem s míčem určeným především pro žákovské kategorie.

 

Těmto činnostem byly určeny dvě hodinové ukázky, které společně vedly asistentka trenéra interligových žen Olomouce Mgr. Lucie Fabíková, dlouholetá česká reprezentantka Mgr. Kristýna Salčáková a mládežnická trenérka atletiky Martina Musilová.

 

 

Poté, co se trenéři občerstvili, následoval poslední ze tří hodinových bloků, ve kterém byla možnost zhlédnout ukázku specifické tréninkové jednotky pod vedením asistenta trenéra reprezentace žen ČR a trenéra interligových žen Olomouce Mgr. Jana Bělky, Ph.D. Ohlasy trenérů z regionu tentokrát přilákaly do sportovní haly ve Velké Bystřici i trenéry z kraje Zlínského a organizátorka seminářů a šéftrenérka RHC pro Olomoucko Mgr. Michaela Fabíková tak může být s akcí spokojena. Účastníkům akce bude opět poskytnut videozáznam a metodický materiál.

Poděkování patří všem zúčastněným trenérům, lektorům a především velkobystřickým žákům, kteří byli po celou dobu příkladným modelovým týmem.